Krása · 26. 6. 2019

Udržte si dobrou figuru

Zhubnout několik kilo během relativně krátké doby není žádné umění. Existují způsoby, jak se zbavit přebytečné zátěže i daleko rychleji, ale to musíte být profesionální sportovci, kteří jsou na to trénovaní. Jinak se budete muset spolehnout na starou dobrou klasiku, která vždy fungovala. Tedy pohyb kombinovaný s dobrou stravou. Co se týče pohybu, zde je nejlepší provozovat sporty, při kterých máte jen mírnou, maximálně střední zátěž, ale dlouhodobě. Mezi ně se řadí kupříkladu běh, jízda na kole, na rotopedu, případně na stepperu. S jídlem je to poněkud horší, jelikož každá dieta doporučuje něco jiného. Ovšem většina z těchto doporučení funguje pouze krátkodobě, pokud tedy vůbec. Keto dieta je v tomto směru daleko lepší a v případě, že ji budete dodržovat, nejenže nebudete trpět hlady, ale zároveň si udržíte štíhlou postavu dlouhodobě.
tác s potravinami

Na rozdíl od jiných dietních opatření není Keto dieta vůbec složitá, právě naopak. V podstatě při ní jde o jediné, vyvarovat se konzumaci cukru. A proč právě cukru? Na to je jednoduchá odpověď. Cukr je základní pohonnou látkou lidského tělo a pokud se tato pohonná látka dočerpá, tělo automaticky přejde na spalování tuků, což je přesně to, co chcete. Když k tomu připočtete pohyb, který by měl být hodinu alespoň třikrát do týdne, můžete lehkou nadváhu odstranit během několika málo měsíců. U obézních jedinců je sice tato cesta poněkud delší, ale důležité je, že funguje. S trochou dobré vůle se vám podaří shodit nabrané kilogramy a získat tak postavu, jakou jste si vždy přáli.
grilovaný pokrm
Odborná pomoc
Ne každý umí ze svého jídelníčku vyřadit všechny nevhodné položky, zvláště pak, jedná-li se o surovinu, která se nachází prakticky ve všech polotovarech. Proto byste se polotovarů měli úplně vyvarovat. Jsou nejen drahé, ale také obsahují celou řadu škodlivin, včetně sacharidů. V případě, že si nebudete vědět rady, co při Keto dietě konzumovat, domluvte se se specialistou, který vám rád poradí, případně první týdny bude sestavovat váš jídelníček.